PASH DY SYTE

May 2016
10 Songs
Artists:

Fatjeta Barbullushi – Vocals
Music: Ilir Berani
Lyrics: Ilir Berani
Arrangement: Enis Presheva
Video by: Gentian Ferhati
Producent: Fatjeta Barbullushi

Publishing:

Producer: Super Sonic Shpk
Recorded & Mixed by Super Sonic Shpk
All Rights Reserved: Super Sonic Shpk

Director:

Director: Fatjeta Barbullushi
Producer: Fatjeta Barbullushi
Editors: Fatjeta Barbullushi

 

 

Lyrics:

Gezimet ne jet per mua ishin te rralla
e premtimet tua vetem perralla
koha kot kalon se dhembja nuk treti
eee zemra se pranon realitetin.
Sa her ti ke dal me tjetren fshehur
krejt,krejt i kam dit por vetem kam heshtur
kam heshtur dhe kam shpresuar
se dhe ti nje dit do te kesh ndryshuar

Pash dy syt ne ball,dy syt ne ball
a e din sa kam duruar
a mendove vall se jam e marr
e une kam qen e dashuruar,
pash dy syt ne ball,dy syt ne ball
a e din sa kam duruar
a mendove vall se jam e marr
e une kam qen e dashuruar
me njeriun e gabuar.

Gezimet ne jet per mua ishin te rralla
e premtimet tua vetem perralla
koha kot kalon se dhembja nuk treti
zemra se pranon realitetin.
Saher ti ke dal me tjetren fshehur
krejt,krejt i kam dit
por vetem kam heshtur
kam heshtur dhe kam shpresuar
se dhe ti nje dit do kesh ndryshuar

Pash dy syt ne ball,dy syt ne ball
çka ke mendu kur me ke tradhtuar
a mendove vall se jam e marr
e une kam qen e dashuruar,
pash dy syt ne ball,dy syt ne ball
a e din sa kam duruar
a mendove vall se jam e marr
e une kam qen e dashuruar
me njeriun e gabuar.