Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
NEXT SHOW
@musika_band
Sunday, 05 November 2021
2:00 PM – 3:30 PM
Xhabije,198 Xhabije Shkoder, AL
+39 3478855103
 
Follow Us Now
1826 Rruga Xhabije, Shkoder info@fatjetabarbullushi.com
Your Cart

"Une Jam Fatjeta"

VIEW OUR OFFICIAL VIDEO

NE JEMI MUZIKA!

Mund te na gjeni dhe kontaktoni me ne, si me poshte.

LOCATION

121 Perash, Shkoder, AL
United States of Albania, AL 90017

CALL US

Phone: +39 (347) 8855103
Email: fatjeta@fatjetabarbullushi.com

A do të merrni pjesë?

Na kontaktoni per me shume info.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

KU & KU

Ne jemi të lumtur që ju kemi këtu pranë nesh!

R'n B Coffee Club

2:00 PM – 23:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY
+1 843-853-1810

Rose Lane Bar

2:00 PM – 21:30 PM
Rose Lane,
90 Light Street, California
+1 843-853-1810

Walkman Club

2:00 PM – 23:30 PM
121 King Street,
Melbourne Victoria, CA
+1 843-853-1810