Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
NEXT SHOW
@musika_band
Sunday, 05 November 2021
2:00 PM – 3:30 PM
Xhabije,198 Xhabije Shkoder, AL
+39 3478855103
 
Follow Us Now
1826 Rruga Perash, Shkoder info@fatjetabarbullushi.com
Your Cart
Editor's Choice

The top 10 of Billboard's Top Dance/Electronic Albums chart looks a lot like a greatest hits collection from the past few years, with Lady Gaga's The Fame (2008), Odesza's A Moment Apart (2017) and Calvin Harris' Funk Wav Bounces Vol. 1 (2017) all occupying top positions. As time passes, these older LPs just keep racking up plays, as other new projects also rise.

1 TOTAL SCORE

Losing Control

Ne prill te vitit 2012 kengetarja e fillon me “Losing control” nga Enis Presheva, nga ku pason ne gusht te po ketij viti kenga dhe klipi I saj I peste “Dance floor is calling me” nga ku ne tetor kurorezon suksesin e kesaj kenge te sapo dale dhe fiton Cmimin Best Dance ne spektaklin ZHURMA SHOW AWARDS 2012 – Edicioni i 8-tè

Better than any other multi albums

1/10

A great album

1/10

PROS

  • Clean & Clear
  • Professional
  • Fresh Air

CONS

  • Expensive
  • Staff Unfriendly
Editor's Choice

Ndërkohë viti 2012 për këngetaren starton me “Losing control” nga Enis Presheva, nga ku pasohet më pas me këngën dhe klipin e saj të pestë “Dance floor is calling me”.

More Articles ...

Page 1 of 2