Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
NEXT SHOW
@musika_band
Sunday, 05 November 2021
2:00 PM – 3:30 PM
Xhabije,198 Xhabije Shkoder, AL
+39 3478855103
 
Follow Us Now
1826 Rruga Perash, Shkoder info@fatjetabarbullushi.com
Your Cart

Pash dy syte

Pash dy syte

“Pash dy syte” në vitin 2008 nga Genti Ferhati me tekst e muzikë nga Ilir Berani dhe produksion të Supersonic TV. Suksesi I kësaj balade ishte një kulm I veçantë në karrierën e këngëtares, pasi ende sot balada “Pash dy syte” mbetet në majën e klasifikimeve muzikore. Sikur të mos I mjaftontë kjo, ambicia dhe dëshira e këngëtares për të tjera suksesi solli po në të njëtin vit një tjetër klip me Gent Ferhatin në bashkëpunim me këngëtarin e mirënjohur Ramadan Krasniqi “Lotet E mallit” me muzike të Edi Balilit dhe produksion Supersonic TV ishte një tjetër sukses që superoi gjithçka dhe doli në majat e klasifikimeve duke u bërë hit.

administrator

Hello, I am Blendi site Administrator.