Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
NEXT SHOW
@musika_band
Sunday, 05 November 2021
2:00 PM – 3:30 PM
Xhabije,198 Xhabije Shkoder, AL
+39 3478855103
 
Follow Us Now
1826 Rruga Perash, Shkoder info@fatjetabarbullushi.com
Your Cart

Koncertet u mbajten më 28, 29 dhe 30 nëntor,

Admin, C.E.O at fatjetabarbullushi.com

Guralumi band join us

Ne vitin 2014, Fatjeta dhe Guralumi band, kriojne nje fuzion Jazz.

Në përgjithësi, “Guralumi” njihet për kultivimin e këngëve nga repertori shqiptar, i përpunuar në stil xhazi. Në koncertet e pritshme në Cyrih, grupi së bashku me këngëtaren Barbullushi vjen me albumin “Lule bore”, të frymëzuar ga simbolika e lules së njohur nga vendlindja, shkruan albinfo.ch. Grupi e gjen motivin në ngjyrat unike të tonit të zërit të këngëtares që kombinohet shumë mirë me tingujt e pianos të Gjon Guralumit. Guralumi,

Fatjeta Barbullushi krahas maestros Gjon Guralumit në piano, do të prezantohen me këngë xhazi të kënduara në gjuhën shqipe, frënge, italiane, gjermane dhe retromane.


Më 28 nëntor, pikërisht në ditën e Festës së Flamurit, në Cyrih do të mbajë një koncert këngëtarja e njohur nga Shqipëria, tashmë me qëndrim në Zvicër, Fatjeta Barbullushi me grupin e njohur “Guralumi”. Kështu, Barbullushi krahas maestros Gjon Guralumit në piano, do të prezantohen me këngë xhazi të kënduara në gjuhën shqipe, frënge, italiane, gjermane dhe retromane.

administrator

Hello, I am Blendi site Administrator.