1 TOTAL SCORE

Losing Control

Ne prill te vitit 2012 kengetarja e fillon me “Losing control” nga Enis Presheva, nga ku pason ne gusht te po ketij viti kenga dhe klipi I saj I peste “Dance floor is calling me” nga ku ne tetor kurorezon suksesin e kesaj kenge te sapo dale dhe fiton Cmimin Best Dance ne spektaklin ZHURMA SHOW AWARDS 2012 – Edicioni i 8-tè

Better than any other multi albums

1/10

A great album

1/10

PROS

  • Clean & Clear
  • Professional
  • Fresh Air

CONS

  • Expensive
  • Staff Unfriendly

Losing control

Ndërkohë viti 2012 për këngetaren starton me “Losing control” nga Enis Presheva, nga ku pasohet më pas me këngën dhe klipin e saj të pestë “Dance floor is calling me”.

Ndërkohë viti 2012 për këngetaren starton me “Losing control” nga Enis Presheva, nga ku pasohet më pas me këngën dhe klipin e saj të pestë “Dance floor is calling me”.  E më pas viti 2013 do të ishte një tjëtër vit magjik për karrierën e këngëtares, pasi do të niste pikërisht me një bashkëpunim krejtësisht të veçantë me çiftin e kantautoreve të mirënjohur kosovar Armend Rexhepagic dhe Aida Baraku, të cilët duke njhohur potencialin artistik të Fatjetës realizuan këngën "Zotëri". Ndërkohë që po në këtë vit me klipin “Dance floor is calling me” ku fiton dy cmime "Best interpret" dhe "Cmimi i pare i kenges Moderne" ne spektaklin Celësi Muzikor. Gjithashtu po në të njëtën kohë këngëtarja realizon klipin e kenges “ZOTERI” dhe nis bashkëpunimin me Adi Hilën, ku realizon dy këngë të reja, baladën "Sa te dua" dhe "Zemer ku je ti", të cilat finalizohen në korrik me klipet përkatëse nga Musical Tv. Dhe vetëm pak muaj më vonë prezantohet klipi i radhës, gjithashtu në bashkëpunim me Adi Hilën "Ku ta dije ti" në spektaklin "Musical Fest" ku do të mbyllet një vit i bujshëm e plot suksese në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, si e ftuar speciale për emigrantët shqipetarë, në festat e fund vitit. Por bashkëpunimet e këngëtares me Adi hilën nuk përfundojnë këtu, në 2014 realizojnë këngët “E dehur jam" dhe "Lule limoni" të dyja pjesëmarrese në spektaklin "Kënga ime".