Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
NEXT SHOW
@musika_band
Sunday, 05 November 2021
2:00 PM – 3:30 PM
Xhabije,198 Xhabije Shkoder, AL
+39 3478855103
 
Follow Us Now
1826 Rruga Perash, Shkoder info@fatjetabarbullushi.com
Your Cart

Fatjeta Barbullushi

 • Dashuri ne distance

  Fatjeta Barbullushi-Dashuri në distancë
  Music & Arrangement:Darko Dimitrov
  Lyrics:Big Basta
  Production: Fatjeta Barbullushi

 • Losing control

  Ndërkohë viti 2012 për këngetaren starton me “Losing control” nga Enis Presheva, nga ku pasohet më pas me këngën dhe klipin e saj të pestë “Dance floor is calling me”.