Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
NEXT SHOW
@musika_band
Sunday, 05 November 2021
2:00 PM – 3:30 PM
Xhabije,198 Xhabije Shkoder, AL
+39 3478855103
 
Follow Us Now
1826 Rruga Perash, Shkoder info@fatjetabarbullushi.com
Your Cart

Ndërsa diskutohet shpesh për taksën ekonomike të COVID-19 në industrinë e muzikës, më pak flitet për ndikimin psikologjik që ka "përvoja e koncertit" të humbur si tek fansat ashtu edhe tek artistët.

Music: Zef Çoba
Lyric: Sali Mani
Rec: Mix Master & Arrangement: Shpëtim Saraçi
Video: Ergys Shehu
Production: Fatjeta Barbullushi

Linda Riveros, e cila lindi pa armë në Kolumbi, kërkoi azil në Shtetet e Bashkuara. Ajo kishte ekspozitën e saj të parë personale këtë muaj.

Music & Arrangement: Nexhat Mujovi Virusi
Lyric: Fatmir Muja
Rec: Mix & Master Nexhat Mujovi Virusi
Video: Pro..Video
Production: Fatjeta Barbullushi

 

Ka ditë, Zgjohem dhe shtrëngoj veten
Ju jeni me mua, jo dikush tjetër
Dhe unë jam i frikësuar, po, unë jam ende i frikësuar
Se e gjitha është një ëndërr

Music & Lyrics: Ilir Berani
Arrangement: Enis Presheva
Production: Fatjeta Barbullushi

As navigation apps like Waze and Google Maps direct more motorists onto residential streets, towns are fighting back by creating turn restrictions and even closing roads to outsiders.

Music & Arrangement: Enis Mullaj
Lyrics: Eriona Rushiti
Rec Mix & Master: Enis Mullaj
Production: Fatjeta Barbullushi

In 1949, William Bernbach, along with colleagues, Ned Doyle and Maxwell Dane, formed Doyle Dane Bernbach (DDB), the Manhattan advertising agency that would create the revolutionary Volkswagen ad campaigns of the 1950s and 1960s.

Music & Arrangement: Adi Hila
Lyrics: Adi Hila
Production: Fatjeta Barbullushi

The 115th Congress, under Republican control, has left a conservative imprint on the courts, taxation, regulation and the environment.

Music: Tish Daija
Lyric: Violeta Kongo Original by - Justina Aliaj
Rec, Mix Master & Arrangement: Shpëtim Saraçi
Video: Ergys Shehu