Pashe dy syte

Ka ditë, Zgjohem dhe shtrëngoj veten
Ju jeni me mua, jo dikush tjetër
Dhe unë jam i frikësuar, po, unë jam ende i frikësuar
Se e gjitha është një ëndërr

Music & Lyrics: Ilir Berani
Arrangement: Enis Presheva
Production: Fatjeta Barbullushi

Cause you still look perfect as days go by
Even the worst ones, you make me smile
I'd stop the world if it gave us time

'Cause when you love someone
You open up your heart
When you love someone
You make room
If you love someone
And you're not afraid to lose 'em
You probably never loved someone like I do
You probably never loved someone like I do

When you say
You love the way I make you feel
Everything becomes so real
Don't be scared, no, don't be scared
'Cause you're all I need

And you still look perfect as days go by
Even the worst ones, you make me smile
I'd stop the world if it gave us time

'Cause when you love someone
You open up your heart
When you love someone
You make room
If you love someone
And you're not afraid to lose 'em
You probably never loved someone like I do
You probably never loved someone like I do

All my life
I thought it'd be hard to find
The one 'til I found you
And I find it bittersweet
'Cause you gave me something to lose

But when you love someone
You open up your heart
When you love someone
You make room
If you love someone
And you're not afraid to lose 'em
You probably never loved someone like I do
You probably never loved someone like I do
You probably never loved someone like I do

  • Release Date
    March 5th
  • Genres
    Country
  • Artists
    Blake Shelton