Si ikin vitet

Ndërsa diskutohet shpesh për taksën ekonomike të COVID-19 në industrinë e muzikës, më pak flitet për ndikimin psikologjik që ka "përvoja e koncertit" të humbur si tek fansat ashtu edhe tek artistët.

Music: Zef Çoba
Lyric: Sali Mani
Rec: Mix Master & Arrangement: Shpëtim Saraçi
Video: Ergys Shehu
Production: Fatjeta Barbullushi

 

Arti kontrollon se si artistët po merren me realitetin e tyre dhe çfarë mund të ketë në të ardhmen e ardhshme.
Arti është me të vërtetë një makinë ndjeshmërie, por, si çdo makinë, shpesh ajo ka nevojë për një rregullim ose një rishikim të plotë.
Shpesh, makineritë kanë nevojë për këtë lloj shërbimi pasi prishen ose mbinxehen, dhe sigurisht që në këtë pikë ndihet se gjithçka prishet dhe mbinxehet ... në të njëjtën kohë.

  • Release Date
    August 22nd
  • Genres
    Pop, Country
  • Artists
    Selena Gomez